Skip links
Terug naar overzicht

Entrada IP Toegangscontrole Systeem

Entrada Suite software platform

De afgelopen jaren hebben de ontwikkelingen op het gebied van gebouwautomatisering een enorme vlucht genomen. Zeker als we kijken naar de toekomst zullen de vraagstukken steeds complexer worden. Om als fabrikant van Entrada in deze behoeften te kunnen blijven voorzien hebben wij besloten om het Entrada Suite software platform te gaan ontwikkelen welke naar verwachting in het vierde kwartaal van 2024 zal worden gelanceerd.

Wat maakt het Entrada Suite software platform zo bijzonder?

Entrada Suite is zo ontwikkeld dat het heel eenvoudig te koppelen is aan andere software systemen zonder dat daar enorme investeringen voor nodig zijn. Daarnaast is er onlangs het MQTT protocol aan toegevoegd om het mogelijk te maken met andere IoT apparatuur te kunnen communiceren binnen een pand.

Entrada Suite is dus ook zeer aantrekkelijk voor System Integrators.

Welke mogelijkheden voor de dagelijkse beheerder zijn er zoal te vinden binnen binnen het Entrada Suite software platform?

  • Zeer gebruiksvriendelijke Software;
  • Eenvoudig beheren van gebruikers en bezoekers;
  • Dashboard met o.a. systeemwaarschuwingen;
  • Permanente open én gesloten stand van een deur/slagboom/elektrisch schuifhek etc., ook o.b.v. uitgebreide tijdstabellen;
  • Uitgebreide rapportages;
  • Verschillende aanvullende opties en integraties mogelijk (zie Oplossingen).

 

Over welke ICT eigenschappen beschikt Entrada Suite software platform?

Entrada Suite is een volledig nieuw Cloud Software Platform welke voorzien is van de nieuwste innovaties, ook op het gebied van ICT. Wilt u meer weten klik hier

Een aantal organisaties die u voorgingen