Skip links

15+ jaar ervaring in beveiligingsoplossingen

Entrada Security Systems, fabrikant van het Entrada IP Toegangscontrolesysteem, ontwikkelt en produceert de hardware en software volledig onder eigen beheer in Nederland.

Met onze ruime ervaring van meer dan 15 jaar binnen de security markt hebben wij, gezamenlijk met onze trouwe klanten en partners, veel branche-specifieke kennis kunnen opbouwen. Deze opgedane kennis in combinatie met de sterk veranderende markt heeft ons doen besluiten om het innovatieve Entrada Software Platform 2024 te gaan ontwikkelen.

Ons verhaal

Entrada Security Systems B.V. is in 2009 onder de naam Makie Vision B.V. van start gegaan. Wij zijn begonnen met de drive een zeer innovatief product op de markt te zetten en in te spelen op de behoefte vanuit de ICT markt.

Met deze ambitie zijn wij één van de grondleggers geweest om een Smartphone te kunnen gebruiken binnen ons toegangscontrole systeem op IP-basis en zijn wij inmiddels met grote trots uitgegroeid tot een nationaal opererend bedrijf met vestigingen in Eindhoven en Deventer.

Wij zijn begonnen in de periode dat IP gebaseerde technologie een enorme vlucht begon te nemen. Onze voorsprong op deze technologieën zijn ook steeds weer terug te vinden in onze nieuwe oplossingen.

Onze missie

Binnen Entrada Security Systems staan wij voor kwaliteit met een zeer persoonlijke aanpak richting onze relaties.

“Onze missie is om onze producten te blijven innoveren op basis van de nieuwste beschikbare technologieën waarbij wij altijd streven naar het hoogst mogelijke security niveau”

Met een team van enthousiaste en deskundige medewerkers zijn wij in staat om onze geavanceerde oplossingen iedere keer nóg beter te maken.

“Onze missie is pas geslaagd als onze klanten tevreden zijn, niet alleen na de oplevering maar ook de jaren daarna”.

Waarom kiezen voor Entrada Security Systems

Wij bieden de beste IP-toegangscontrole oplossing

Technische ontwikkelingen binnen de security markt volgen elkaar snel op. De vraagstukken worden steeds geavanceerder en daardoor ook complexer. Dat vraagt natuurlijk om een modern, flexibel en innovatief software platform.

Innovatieve en toekomstbestendige software

Met onze gedreven professionals bestaande uit development, projectmanagement, support en sales management zijn wij dagelijks bezig om voor onze klanten de meest innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Voor nu en voor de toekomst.

Wij zijn er zowel voor kleine als grote bedrijven

Of het nu gaat om een locatie met een aantal deuren of een High-End Multi-Site omgeving, Entrada Security Systems heeft voor iedere omgeving de juiste oplossing.

Een aantal organisaties die u voorgingen

Marco Boeren

Algemeen directeur Entrada Security Systems B.V.

m.boeren@entradasecurity.com +31 (0)6 8323 6128

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

> Binnen 1 werkdag reactie  > Uitgebreid advies > Persoonlijke benadering

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden