Skip links
Terug naar overzicht

Entrada IP Toegangscontrolesysteem

Parkeermanagement

Entrada Parkeermanagement is ontwikkeld om de parkeerproblematiek bij vooral bedrijfsverzamelgebouwen in goede banen te leiden. Dit om te voorkomen dat er ongeoorloofd gebruik gemaakt wordt van uw parkeerplaatsen.

Entrada Parkeermanagement

Hoe werkt Entrada Parkeermanagement:

Bij Entrada Parkeermanagement beschikt u over de mogelijkheid om per huurder een aantal parkeerplaatsen toe te kennen. Afhankelijk van de behoefte kan dit per huurder verschillend zijn.

Entrada Parkeermanagement beschikt over de mogelijkheid om tellingen uit te voeren. Iedere huurder kan beschikken over een aantal parkeerplaatsen.

Voorbeeld:

  • Huurder 1 heeft 3 parkeerplaatsen;
  • Huurder 2 heeft 4 parkeerplaatsen;
  • Huurder 3 heeft 2 parkeerplaatsen;
  • Etc.

Wanneer de parkeerplaats is afgesloten met een slagboom en er zowel bij de in- als uitgaande kant een zuil geplaatst is welke voorzien is van een Entrada reader, kan men gebruik maken van Entrada Parkeermanagement.

Wanneer huurder 1 op de parkeerplaats 3 auto’s heeft staan en er komt van huurder 1 een vierde auto aanrijden wordt de slagboom niet geopend omdat zij recht hebben op maximaal 3 parkeerplaatsen. Wanneer er van huurder 1 een auto het parkeerterrein verlaat wordt er pas weer toegang verleend aan een auto van huurder 1.

Entrada Parkeermanagement is te combineren met de volgende Entrada oplossingen:

Een aantal organisaties die u voorgingen