Skip links

Branches waarin wij gespecialiseerd zijn

Entrada biedt voor diverse branches oplossingen. Bent u op zoek naar een specifieke oplossing welke niet wordt genoemd, neem dan contact met ons op want onze collega’s vertellen u hier graag meer over.

Overheidsbedrijven

Overheidsbedrijven streven er naar een open en vrij toegankelijke omgeving te zijn waarin medewerkers en burgers zich veilig voelen. Uiteraard moet deze veiligheid ook gelden voor hun gegevens en spullen.

Onderwijs

Van onderwijsinstellingen wordt er steeds meer gevraagd. Het automatiseren van processen is dan cruciaal. Entrada heeft hiervoor het Entrada Card Management Systeem ontwikkeld. Daarnaast is een veilige omgeving voor zowel leerlingen als medewerkers zeer belangrijk.

Recycling en Afvalverwerking

Binnen de recycling heeft men te maken met opslag van gevaarlijke chemische stoffen, hoogwaardige edelmetalen, etc. Het goed en veilig afsluiten van deze terreinen is dan ook noodzakelijk. Entrada is hiervoor dé oplossing.

Recreatie, Toerisme & Cultuur

De recreatie branche vraagt om hele specifieke oplossingen. Entrada heeft voor deze branche een volledige maatwerkoplossing ontwikkeld.

Vastgoed

Verzamelgebouwen worden binnen de vastgoed sector steeds populairder en het aanbod is groot. Onderscheidend vermogen ten opzichte van andere gebouwen is dan ook heel belangrijk om meer huurders aan te trekken. Entrada biedt hiervoor innovatieve oplossingen.

Industrie

De industriële sector heeft tegenwoordig steeds meer te maken met strenge veiligheidseisen waarbij het van groot belang is om onbevoegden buiten het terrein te houden.

Campus Management

Campus Management wordt steeds populairder. Een groot aantal bedrijven verzameld op één campus. waarbij o.a. facilitaire diensten, IT diensten, technische zaken, parkeerbeheer etc. centraal worden aangestuurd.

Complex? Nee, Entrada is voor u dé oplossing.

Zorg

Ziekenhuizen worden bezocht door honderden mensen per dag. Hierbij is het  noodzakelijk dat publieke ruimtes vrij toegankelijk zijn en niet publieke ruimtes worden afgesloten. Entrada heeft hiervoor een aantal specifieke oplossingen.

Transport & Logistiek

Logistieke sector kampt met steeds meer diefstal. Complete trailers met dure apparatuur of kleding worden soms weggereden zonder dat men dit in de gaten heeft. Hiervoor heeft Entrada ANPR kentekenherkenning.

Een aantal organisaties die u voorgingen

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Pieter de Jong (Manager Sales)

Aarzel niet en bel of mail ons. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen.

info@entradasecurity.com +31 (0)85 30 11 766

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden