Skip links
Terug naar overzicht

Entrada IP Toegangscontrolesysteem

Logische Route (TAPA)

Entrada Logische Route is ontwikkeld om het Entrada Toegangscontrole Platform o.a. te kunnen toepassen binnen logistieke omgevingen welke in het bezit zijn van TAPA of AEO certificeringen. Nauw gekoppeld aan deze certificeringen zijn accurate aanwezigheidsregistraties. Een juiste registratie is bovendien noodzakelijk bij een eventuele ontruiming van de locatie.

Met de Entrada Logische Route kunt u de gebruikers ‘verplichten’ zich correct aan te melden alsook af te melden.

Hoe werkt Entrada Logische Route:

Bij de Entrada Logische Route beschikt u over de mogelijkheid om personen via een verplichte route te laten aanmelden voordat overige geautoriseerde toegang op de rest van de locatie verstrekt wordt.

Wanneer er in een bedrijfsveiligheidsprocedure wordt beschreven dat personen zich bijvoorbeeld eerst bij de portier moeten aanmelden en men zou dit vergeten of bewust negeren, kan de toegang voor de overige ruimtes voor deze persoon worden geblokkeerd. Om dan toch gebruik te kunnen maken van de autorisaties dient men zich eerst aan te melden bij de portier.

Multi-Site omgeving:

Beschikt de organisatie over meerdere locaties, dan is het niet alleen mogelijk om dit toe te passen op alle verschillende locaties, maar ook over de locaties heen.

Bijvoorbeeld, indien men zich niet correct heeft afgemeld op locatie “A”, dan kan men locatie “B” niet betreden. Binnen het Entrada Software Platform 2024 kan dit worden gecorrigeerd/gereset door de geautoriseerde verantwoordelijke. Pas dan kan men zich weer aanmelden op de locatie waar men zich bevindt en gebruik maken van de autorisaties.

Een aantal organisaties die u voorgingen