Skip links
Terug naar overzicht

Beveiligingsoplossingen voor de zorgsector

Ziekenhuizen en verpleeghuizen worden bezocht door honderden mensen per dag. Hierbij is het  noodzakelijk dat publieke ruimtes vrij toegankelijk zijn en niet publieke ruimtes worden afgesloten. Het kan zelfs voorkomen dat bepaalde ruimtes binnen bepaalde uren vrij toegankelijk moeten zijn voor publiek en andere tijden moeten worden afgesloten.

Entrada IP toegangscontrolesysteem voor de zorgsector

Bijzondere ruimtes zoals operatiekamers, ruimtes waar medicijnen zijn opgeslagen of de Intensive Care afdelingen dienen dan ook extra goed te worden afgeschermd voor niet geautoriseerde personen of ongewenst bezoek.

Voor bijvoorbeeld ambulance personeel of artsen kan het belangrijk zijn om op het afgesloten terrein direct door te kunnen rijden.

Door gebruik te maken van de systemen van Entrada Security Systems kunt u elke ruimte op ieder gewenst niveau beveiligen. Mocht het wenselijk zijn om bijvoorbeeld IP camera’s te koppelen, dan bestaat dit tot de mogelijkheden.

Voor de zorgsector wordt vaak gebruik gemaakt van de volgende Entrada Security Systems oplossingen:

 

Wij geven u graag advies over de vele mogelijkheden van ons Entrada Toegangscontrole Platform.

Waarom kiezen voor Entrada binnen de zorgsector

Binnen Entrada Security Systems is de nodige kennis en ervaring aanwezig over de zorgsector.

Binnen Entrada Security Systems beschikken wij over diverse zorg specifieke oplossingen. Hierdoor zijn wij in staat om, gezamenlijk met uw zorginstelling, te komen tot een passende beveiligingsoplossing.

Entrada Security Systems is in staat om naast onze bestaande oplossingen ook maatwerk te leveren.

Omdat de zorgsector vaak te maken heeft met veranderende wetgevingen is het noodzakelijk om voor systemen te kiezen die deze veranderingen kunnen volgen en, waar nodig, eenvoudig zijn aan te passen.

Entrada Security Systems levert betaalbare High End oplossingen.

U bent op zoek naar een zeer uitgebreide toegangscontrole oplossing, maar zit niet te wachten op een heleboel dure licenties, dan is Entrada Security Systems voor u de juiste leverancier.

Een aantal organisaties die u voorgingen

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Pieter de Jong (Manager Sales)

Aarzel niet en bel of mail ons. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen.

info@entradasecurity.com +31 (0)85 30 11 766

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden