Skip links
Terug naar overzicht

Beveiligingsoplossingen voor Campus Management omgevingen

Het organiseren van een goede toegangscontrole oplossing binnen grote campus omgevingen is zeer complex en vraagt in sommige gevallen zelfs om een stuk maatwerk. Omdat Entrada Security Systems de hardware en software zelf in huis ontwikkelt, hebben wij de mogelijkheid om snel in te spelen op specifieke wensen.

Entrada IP toegangscontrolesysteem voor Campus Management omgevingen

Plant management wordt steeds populairder. Een groot aantal bedrijven verzameld op één campus waarvan o.a. facilitaire diensten, IT diensten, technische zaken, parkeerbeheer etc. centraal worden aangestuurd.

De toegangscontrole op dit soort grote terreinen is vrij complex. Ieder bedrijf heeft zijn specifieke wensen en eisen. Tevens moet het centraal op één locatie beheerd en ondersteund kunnen worden.

 

Entrada Security Systems heeft voor de Campus Management omgevingen de volgende oplossingen:

 

Wij geven u graag advies over de vele mogelijkheden van ons Entrada Toegangscontrole Platform.

Waarom kiezen voor Entrada binnen grote Campus omgevingen

Binnen Entrada Security Systems is de nodige kennis aanwezig op het gebied toegangscontrole binnen grote Campus Management omgevingen.

Voor grote Campus Management omgevingen zijn er zelfs volledige Entrada maatwerkoplossingen beschikbaar. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op de behoeftes en eenvoudig tot een passende oplossing komen.

Entrada Security Systems is in staat om naast onze bestaande oplossingen ook maatwerk te leveren.

Omdat Campus omgevingen vaak te maken hebben met vele wensen van o.a. huurders is het noodzakelijk om voor systemen te kiezen die deze wensen eenvoudig kunnen invullen en snel kunnen inspelen op veranderende huurderswensen.

Entrada Security Systems levert betaalbare High End oplossingen.

U bent op zoek naar een zeer uitgebreide toegangscontrole oplossing, maar zit niet te wachten op een heleboel dure licenties, dan is Entrada Security Systems voor u de juiste leverancier.

Een aantal organisaties die u voorgingen

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Pieter de Jong (Manager Sales)

Aarzel niet en bel of mail ons. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen.

info@entradasecurity.com +31 (0)85 30 11 766

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden