Skip links
Terug naar overzicht

Meer dan 25 jaar ervaring binnen de recycling/afvalverwerking branche

Binnen de recycle branche worden vaak grote hoeveelheden gevaarlijk afval opgeslagen en beschikken sommige locaties over materialen met een hoge commerciële waarde. Deze locaties dienen dan ook zo goed mogelijk te worden beveiligd.

Entrada IP toegangscontrole voor recycling en afvalverwerkingbedrijven

Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de recyclingmarkt weten wij als geen ander dat de recycle branche behoorlijk aan veranderingen onderhevig is. Steeds meer producten worden gescheiden aangeleverd en kunnen weer hergebruikt worden voor het produceren van nieuwe producten. Deze producten hebben dan ook een commerciële waarde. Afhankelijk van het type materiaal, bijvoorbeeld edelmetalen, kunnen deze waarden behoorlijk oplopen. Ook worden er vanuit grote elektronica fabrikanten producten ter vernietiging aangeboden om te voorkomen dat deze afgekeurde producten op de zwarte markt terecht komen. De kans op diefstal wordt hierdoor steeds groter.

Chemisch afvaldepots lopen hele andere risico’s. Hier worden grote hoeveelheden chemische stoffen opgeslagen of verwerkt. Deze terreinen dienen dan ook voor onbevoegden goed afgesloten te worden i.v.m. veiligheid.

De toegangscontrolesystemen van Entrada Security Systems beschikken over een groot aantal oplossingen welke kunnen worden toegepast binnen de recycle branche.

Entrada Security Systems heeft voor de recycle branche de volgende oplossingen:

 

Wij geven u graag advies over de vele mogelijkheden van ons Entrada Toegangscontrole Platform.

Waarom kiezen voor Entrada binnen de recycle branche

Binnen Entrada Security Systems is veel kennis over de recycle branche.

Binnen Entrada Security Systems is veel kennis over de recycle branche. Hierdoor spreken wij dezelfde taal en zijn wij als geen ander in staat om, gezamenlijk met uw bedrijf, te komen tot een passende beveiligingsoplossing.

Entrada Security Systems is in staat om naast onze bestaande oplossingen ook maatwerk te leveren.

Omdat de recycle branche vaak te maken heeft met veranderende wetgevingen is het noodzakelijk om voor systemen te kiezen die deze veranderingen kunnen volgen en, waar nodig, eenvoudig zijn aan te passen.

Entrada Security Systems levert betaalbare High End oplossingen.

U bent op zoek naar een zeer uitgebreide toegangscontrole oplossing, maar zit niet te wachten op een heleboel dure licenties, dan is Entrada Security Systems voor u de juiste leverancier.

Een aantal organisaties die u voorgingen

Marco Boeren

Algemeen directeur Entrada Security Systems B.V.

m.boeren@entradasecurity.com +31 (0)6 8323 6128

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

> Binnen 1 werkdag reactie  > Uitgebreid advies > Persoonlijke benadering

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden