Skip links

Entrada IP Toegangscontrolesysteem

Veelgestelde vragen. 

De afgelopen jaren hebben wij veel vragen gekregen vanuit onze klanten, gebruikers, beheerders, ICT specialisten,  auditeurs en partners over onze totaaloplossing. Op deze pagina vindt u diverse vragen met de daarbij behorende antwoorden.

Mocht uw specifieke vraag hier niet tussen staan, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan alsnog uw vragen beantwoorden.

VRAGEN EN ANTWOORDEN

Entrada IP Toegangscontrolesysteem.

Waar kan ik Entrada kopen?

Entrada wordt aan u geleverd via geselecteerde security installateurs en/of systeemintegrators.

Waar wordt het Entrada systeem geproduceerd?

Entrada hardware en software wordt door ons in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Ook onze Entrada Clouddiensten worden gehost in Nederland.

Hoe zit het met software updates? Moeten wij als beheerder nog onderhoud doen aan de software?

Nee,  onderhoud van de software zoals het doorvoeren van updates en onderhoud van servers etc. wordt automatisch gedaan en hoeft u als beheerder niets aan te doen.

Hoe zit het met de AVG wetgeving binnen het Entrada systeem?

Binnen het Entrada Toegangscontrole Platform wordt er géén AVG gevoelige informatie opgeslagen op passen, paslezers en IP processoren. Daarnaast beschikt het Entrada Software Platform 2024 over de mogelijkheid om, op verzoek, direct alle AVG informatie van een persoon te verwijderen.

Hoe zit het met AVG gegevens als oude Entrada hardware (IP processoren, paslezers en toegangspassen) wordt vervangen voor nieuwe Entrada hardware en de oude apparatuur komt bijvoorbeeld per ongeluk op de 2e hands markt terecht?

Omdat er binnen de Entrada hardware nooit informatie wordt opgeslagen komt er ook geen AVG gevoelige informatie op straat te liggen.

Wat gebeurt er als iemand zijn toegangspas verliest en iemand anders probeert met deze pas ons pand binnen te komen?

Bij de meeste systemen dient deze pas dan op tijd geblokkeerd te worden. Zo niet, dan hebben onbevoegden gewoon toegang tot uw pand. Dit is te vergelijken met het verliezen van uw huissleutel, de vinder hiervan zou dan ook zonder problemen uw huis kunnen binnenkomen.

Entrada beschikt over een extra beveiliging op de toegangspas waarbij gebruik gemaakt kan worden van een tweede autorisatie code (2FA) van Google of Microsoft. Hiermee voorkomt u dat de vinder alsnog naar binnen kan.

Het gebeurt wel eens dat onze internetverbinding wegvalt, blijft het Entrada systeem dan gewoon werken?

Ja, het nieuwe Entrada systeem wordt voorzien van een lokale Broker die ervoor zorgt dat op het moment dat de connectie met de Entrada Cloudomgeving wegvalt, het Entrada systeem gewoon blijft functioneren.

Voor onze organisatie is het van groot belang dat alle gebeurtenissen/activiteiten goed worden bewaard. Hoe zit het dan als de verbinding wegvalt en door de Broker wordt overgenomen?

Indien de Broker actief is worden alle gebeurtenissen op dat moment door de Broker overgenomen. Als de connectie met de Cloudserver weer is hersteld, worden alle activiteiten eerst gesynchroniseerd vanuit de Broker. Hierna neemt de Cloudserver alles weer over en verliest u dus geen belangrijke informatie.

Veel systemen hebben een maximum van zo’n 1000 scanningen die kunnen worden opgeslagen. Entrada kent deze beperkingen niet.

Wij maken op dit moment gebruik van het VECOS Lockersysteem. Is het mogelijk om het Entrada systeem te integreren met het VECOS Lockersysteem, zodat we maar in één systeem de gebruikers hoeven in te voeren?  

Ja, Entrada software beschikt over een zeer uitgebreide API waardoor het mogelijk is om deze 2 systemen te integreren met elkaar. Buiten het Vecos systeem is ook mogelijk om met andere systemen te integreren.

Informeer bij onze collega’s naar de mogelijkheden op dit gebied.

Marco Boeren

Algemeen directeur Entrada Security Systems B.V.

m.boeren@entradasecurity.com +31 (0)6 8323 6128

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

> Binnen 1 werkdag reactie  > Uitgebreid advies > Persoonlijke benadering

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden

Een aantal organisaties die u voorgingen