Skip links
Terug naar overzicht

15+ jaar ervaring binnen het onderwijs

Binnen het onderwijs worden de personeelstekorten steeds nijpender en krijgt men vanuit overheidswege steeds meer te maken met allerlei veranderende wetgevingen die ook weer zorgen voor meer administratieve taken. Om dit beheersbaar te houden worden steeds meer processen geautomatiseerd.

Door onze ervaringen binnen het onderwijs heeft Entrada Security Systems de afgelopen jaren diverse oplossingen ontwikkeld die aansluiten op de behoefte vanuit het onderwijs.

Entrada Security Systems binnen het Onderwijs

Card Management Systeem

Binnen onderwijs zie je vaak terug dat leerlingen beschikken over een eigen leerlingpas. Om nieuwe leerlingen zo snel mogelijk over een pas te laten beschikken heeft Entrada in samenwerking met haar klant Curio ICT een aantal jaren geleden een pilot opgezet om dit gehele proces te automatiseren.

Hoe werkt het Entrada Card Management Systeem?

  • Een nieuwe leerling maakt eerst een keuze voor een opleidingsrichting;
  • De leerling schrijft zich in voor deze opleiding;
  • Hierna dient de leerling een (pas)foto te maken, bijv door gebruik van een App op de smartphone;
  • Op basis van deze foto wordt er automatisch een nieuwe leerlingpas besteld, bedrukt en voorzien van een kopieerbeveiliging;
  • Vervolgens wordt deze leerlingpas direct naar het door de leerling aangegeven adres gestuurd.
  • Deze High Secure leerlingpas kan worden gebruikt voor meerdere doeleinden, zoals identificatie, printen, het claimen van (VECOS) lockers en natuurlijk voor het Entrada IP toegangscontrolesysteem. Hierdoor heeft de leerling nog maar 1 pas nodig voor alle systemen en locaties.

Deze opzet van het Card Management Systeem is succesvol uitgerold bij onze klant Curio, waardoor Entrada Security Systems dit heeft opgenomen in haar product portfolio.

Koppeling met leerling registratiesysteem

Het Entrada Software Platform kan gekoppeld worden aan het leerlingregistratiesysteem, zoals PARS. Op het moment dat een leerling zich aanmeldt bij een Entrada registratiereader wordt de leerling aanwezig gemeld in leerlingregistratiesysteem en kan de docent direct zien dat een leerling aanwezig is.

Entrada Hand Held scanner

De leerlingpas kan dienen ter identificatie, maar alleen op basis van de foto en gegevens kan er nog niet gecontroleerd worden of deze pas geldig is. Om de geldigheid te kunnen vaststellen, is het mogelijk om met de (mobiele) Entrada Handheld scanner de pas direct te checken. Op het scherm is het gelijk duidelijk of de leerling hier thuis hoort of niet.

Daarnaast zou de Entrada Handheld scanner ook ingezet kunnen worden als mobiele leerlingregistratie scanner.

Toegangscontrole

Om de leerlingen en medewerkers een veilige omgeving te kunnen bieden, wordt er op scholen gebruik gemaakt van toegangscontrole. Met de High Secure leerlingpas is het mogelijk om:

  • het oneigenlijk gebruik van liften te beperken;
  • toegang tot specifieke ruimtes te ontzeggen;
  • toegang te geven tot afgesloten ruimtes, zoals lokalen, fietsenstalling, parkeerplaatsen, etc.

 

Entrada Security Systems heeft voor de onderwijs sector de volgende oplossingen:

 

Wij geven u graag advies over de vele mogelijkheden van ons Entrada Toegangscontrole Platform.

Waarom kiezen voor Entrada binnen het onderwijs

Binnen Entrada Security Systems is inmiddels veel kennis over het onderwijs.

Binnen Entrada Security Systems is veel kennis over de onderwijs sector. Hierdoor spreken wij dezelfde taal en zijn wij als geen ander in staat om, gezamenlijk met uw onderwijsinstelling, te komen tot een goede en vooral passende beveiligingsoplossing.

Entrada Security Systems is in staat om naast onze bestaande oplossingen ook maatwerk te leveren.

Omdat het onderwijs vaak te maken heeft met veranderende wetgevingen is het noodzakelijk om voor systemen te kiezen die deze veranderingen kunnen volgen en, waar nodig, eenvoudig zijn aan te passen.

Entrada Security Systems levert betaalbare High End oplossingen.

U bent op zoek naar een zeer uitgebreide toegangscontrole oplossing, maar zit niet te wachten op een heleboel dure licenties, dan is Entrada Security Systems voor u de juiste leverancier.

Een aantal organisaties die u voorgingen

Marco Boeren

Algemeen directeur Entrada Security Systems B.V.

m.boeren@entradasecurity.com +31 (0)6 8323 6128

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

> Binnen 1 werkdag reactie  > Uitgebreid advies > Persoonlijke benadering

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden