Skip links
Terug naar overzicht

Beveiligingsoplossingen voor overheidsbedrijven

Overheidsbedrijven zoals bijvoorbeeld gemeenten krijgen steeds meer te maken met hogere eisen vanuit de overheid ten aanzien van IoT oplossingen. Wij houden binnen onze Entrada oplossingen rekening met deze wensen en eisen.

Entrada IP toegangscontrolesysteem voor overheidsbedrijven

Overheidsbedrijven streven er naar een open en vrij toegankelijke omgeving te zijn waarin medewerkers en burgers zich veilig voelen. Ook voor hun gegevens en spullen.

Daarnaast is het noodzakelijk dat publieke ruimtes vrij toegankelijk zijn en niet publieke ruimtes worden afgesloten. Het kan zelfs voorkomen dat bepaalde ruimtes binnen bepaalde uren vrij toegankelijk moeten zijn voor publiek en andere tijden moeten worden afgesloten.

Door gebruik te maken van de systemen van Entrada Security Systems kunt u elke ruimte op ieder gewenst niveau beveiligen. Mocht het wenselijk zijn om bijvoorbeeld IP camera’s, paniekknoppen etc. te koppelen, dan bestaat dit tot de mogelijkheden.

Met het toegangscontrole softwareplatform van Entrada Security Systems heeft u de mogelijkheid om diverse systemen met elkaar te integreren, zoals het registreren van parkeerplekken en koppelen van inbraaksystemen, IP camerasystemen etc. Bovendien kunt u al uw locaties centraal vanuit één plek beheren.

Daarnaast wordt het Entrada Toegangscontrole platform volledig ontwikkeld en geproduceerd binnen Europa.

 

Entrada Security Systems heeft voor de Overheidsbedrijven de volgende oplossingen:

 

Wij geven u graag advies over de vele mogelijkheden van ons Entrada Toegangscontrole Platform.

Waarom kiezen voor Entrada binnen de overheidsgebouwen

Binnen Entrada Security Systems is veel kennis en ervaring m.b.t. overheidsgebouwen en de daarbij behorende eisen en wensen.

Binnen Entrada Security Systems is veel kennis over security binnen overheidsgebouwen. Onze Entrada systemen zijn dan ook ontwikkeld op basis van deze ervaringen en daardoor is het voor ons eenvoudig om te komen tot een zeer passende beveiligingsoplossing.

Entrada Security Systems is in staat om naast onze bestaande oplossingen ook maatwerk te leveren.

Omdat bijvoorbeeld gemeentes vaak te maken hebben met veranderende wetgevingen vanuit de overheid is het noodzakelijk om voor systemen te kiezen die deze veranderingen kunnen volgen en, waar nodig, eenvoudig zijn aan te passen.

Entrada Security Systems levert betaalbare High End oplossingen.

U bent op zoek naar een zeer uitgebreide toegangscontrole oplossing, maar zit niet te wachten op een heleboel dure licenties, dan is Entrada Security Systems voor u de juiste leverancier.

Een aantal organisaties die u voorgingen

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Pieter de Jong (Manager Sales)

Aarzel niet en bel of mail ons. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen.

info@entradasecurity.com +31 (0)85 30 11 766

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden