Skip links
Terug naar overzicht

Entrada Cloud IP Toegangscontrolesysteem

Project omschrijving

In opdracht van Axcesso is het Entrada Cloud IP Toegangscontrolesysteem geleverd en door Axcesso geïnstalleerd bij LeydenJar te Eindhoven.

De moderne samenleving heeft elektrische voertuigen nodig met een groter rijbereik en kortere oplaadtijden, smartphones, elektrisch gereedschap en wearables met verhoogde functionaliteit en een uitzonderlijke levensduur van de batterij, en nieuwe en verbeterde technologieën om de klimaatverandering aan te pakken.

LeydenJar Technologies heeft de sleutel tot deze energiegedreven toekomst in handen door de krachtigste batterijen ter wereld met radicale siliciumanodes mogelijk te maken. Met een ongelooflijk hoge energiedichtheid, razendsnel opladen en een lage ecologische voetafdruk zijn de anodes van LeydenJar echt onmisbaar. Het geheim schuilt in ultradunne batterijanodes van puur silicium die een lagere CO2-voetafdruk mogelijk maken met aanzienlijke kostenbesparingen.

LeydenJar heeft €70 miljoen aan durfkapitaal opgehaald en heeft meer dan zeventig van de slimste wetenschappers, ingenieurs en vernieuwers ter wereld in dienst.

Het Entrada IP Toegangscontrolesysteem is gekoppeld aan diverse deuren van LeydenJar.

Details

Opdrachtgever Axcesso B.V.
Datum 1 mei 2023
Geleverde dienst(en) Levering Entrada Cloud IP Toegangscontrolesysteem aan diverse deuren.

Marco Boeren

Algemeen directeur Entrada Security Systems B.V.

m.boeren@entradasecurity.com +31 (0)6 8323 6128

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

> Binnen 1 werkdag reactie  > Uitgebreid advies > Persoonlijke benadering

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden